Algemene voorwaarden

Toepassing
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle artikelen in de webshop van HappyFamilyOnline en zijn conform de wet kopen op afstand. Door een bestelling te doen bij HappyFamilyOnline geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Producten
De aangeboden artikelen worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en/of beschreven op de website. Alle aanbiedingen, afbeeldingen, prijzen zijn onder voorbehoud van type of scan fouten, minimale kleurverschillen door weergave op internet en/of wijzigingen door de fabrikant.

Prijzen
De genoemde prijzen zijn in euro's (€) en inclusief btw.We rekenen  verzendkosten voor bestellingen onder de 50,00 euro binnen Nederland. Voor verzending naar andere landen is de bijdrage van de verzendkosten afhankelijk van het betreffende land.

Betaling
De betaling van je bestelling geschiedt via een beveiligde verbinding van Paypal, iDEAL en Bank overschrijving
Indien je al betaald hebt en het artikel blijkt, om wat voor reden dan ook, toch niet voorradig te zijn, dan krijg je daar zo spoedig mogelijk bericht van en storten we het bedrag terug.

Levering
Zodra je betaling door ons is ontvangen, wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden. Bestel je vóór 13 uur, dan worden de artikelen dezelfde dag nog verzonden. Je bestelling wordt verstuurd met PostNL of GLS
Controleer voor je definitieve bevestiging je adresgegevens goed.

Ruilen of retourneren

ARTIKELEN GEKOCHT IN DE UITVERKOOP KUNNEN NIET GERUILD OF TERUG GESTUURD WORDEN.

Happy Family Online

Abrikozenplein 25

2564PG Den Haag Nederland de kosten zijn voor u zelf.
 

Garantie
Tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijk vastgestelde garantiebepalingen van toepassing.

Overmacht
Indien door overmacht  HappyFamilyOnline de bestelde artikelen niet kan leveren, zal de klant middels een mailbericht hiervan op de hoogte worden gebracht. Onder overmacht wordt verstaan alle omstandigheden waar  HappyFamilyOnline geen invloed op kan uitoefenen en  HappyFamilyOnline niet verwijtbaar is.

Privacy
HappyFamilyOnline gaat heel zorgvuldig met je persoonsgegevens om en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Je gegevens gebruiken wij alleen waarvoor ze bedoeld zijn en verstrekken deze niet aan derden.

 

Happy Family Fashion